Gør en forskel for flygtningebørn

Bliv involveret!

Medlemskab

Som medlem af FlygtningebørnDK er du med til at styrke kampen for Danmarks og verdens flygtningebørn gennem oplysning og påvirkningsarbejde.

Medlemskabet er på nuværende tidspunkt gratis. Skulle medlemskabets præmisser blive ændret i fremtiden, vil du først blive opkrævet et gebyr, hvis du vælger aktivt at fortsætte medlemskabet.

Udfyld nedenstående formular for at blive medlem: 
!Du sendes videre til betalingsinformation ved at trykke "tilmeld". Betaling er kun muligt via bankoverførsel i øjeblikket. Medlemskabet er først godkendt, når vi har registreret din betaling!
*Skal udfyldes!
TAK FOR DIT MEDLEMSKAB!
Tak fordi du vil være medlem og støtte FlygtningebørnDK. Hvis du også ønsker at støtte organisationen finansielt, kan du overføre et beløb til vores bank konto.
Overfør til foreningens bankkonto: 
Reg. nr. 8401
Konto nr. 1289166
! skriv GERNE dit navn i kommentarfeltet, så vi kan se hvem betalingen er fra.
Du vil årligt modtage mail om fornyelse af dit medlemsskab. Tusind tak for at du støtter FlygtningebørnDK.
!!! Noget gik galt med tilmeldingen! Prøv igen senere, eller skriv en mail til info@flygtningeborn.dk

Bliv Frivillig!

FlygtningebørnDK arbejder med at sikre, at børn på flugt har de samme rettigheder som andre børn. Vores frivillige bidrager hver dag med at belyse situationen for børn på flugt og er videre med til at øge viden om dette hos den danske befolkning. Som frivillig i FlygtningebørnDK kan du være med til at bidrage til dette arbejde.

Både Bestyrelsen og dele af sekretariatet er frivillige. FlygtningebørnDK er derfor meget afhængig af frivillige kræfter for at udføre dets mission.

Det er flere måder du kan engagere dig som frivillige hos os. Ønsker du at blive fast frivillig eller universitetspraktikant hos os kan du finde ledige jobopslag her.

Afhængigt af din interesse og baggrund kan du som frivillig hos FlygtningebørnDK være med til bl.a. at:

  • Undervise. 
  • Skrive debatartikler og kommentarer.
  • Arrangere debatmøder og andre events.
  • Producere artikler, film og podcast.
  • Udvikle nye projekter og ideer.

FlygtningebørnDK er en organisation i udvikling og som frivillig har du derfor stor mulighed for at sætte eget præg på dit arbejde og komme med forslag og idéer til nye projekter.

Vil du være med? Udfyld formularen herunder - så kontakter vi dig.
Tak for din interesse i at blive frivillig hos os :-)
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ledige Stillinger
FlygtningebørnDK er baseret på engagerede frivillige både i sekretariatet, bestyrelsen og rådet. Derudover er der løbende mulighed for ansvarsfulde praktikstillinger, frivillig stillinger og i perioder også lønnede projektstillinger relateret til konkrete aktiviteter og projekter i organisationen.

Aktuelle stillinger: