Få besøg af FlygtningebørnDK

Skoletjeneste

Booker du et undervisningsforløb faciliteret af FlygtningebørnDK, vil vores dygtige undervisningsteam præsentere eleverne for flygtningesituationens mange facetter i børnehøjde og inspirere dem til solidarisk stillingtagen. Undervisningen består af oplæg, interaktive øvelser og førstehåndsberetninger fra unge med flygtningebaggrund - i en kombination, der både oplyser og engagerer.

Vi har i FlygtningebørnDK stor succes med at engagere unge danskere ved at skabe identifikation med unge flygtninge. Siden 2016 har vi leveret undervisningstilbud til Københavns Kommunes tiltag Åben Skole og vi tilbyder i dag også forløb til skoler i resten af landet, samt ungdomsuddannelser og højskoler. Herunder kan du læse om de tre undervisningsforløb, vi tilbyder; "På Flugt fra Ukraine", "På Flugt fra Klimakatastrofer" og "På Flugt fra Krig og Konflikt", som afdækker flygtningesituationen fra hver sin vinkel.

Kontakt os på info@flygtningeborn.dk for at booke et forløb til din skole, for mere information om vores tilbud eller hvis du har ideer til nye tilbud og emner.

Hvis du selv vil sammensætte et undervisningsforløb om flygtninge kan du tilgå alt vores gratis undervisningsmateriale i vores UNDERVISNINGSPLATFORM.


Se vores undervisningsforløb:
Skoletjeneste

Børn på Flugt fra Ukraine

Få forståelse for situationen i Ukraine igennem undervisning, visuelt materiale og visuelle førstehåndsberetninger fra ukrainske flygtninge.

Skoletjeneste

Børn på Flugt fra Klimakatastrofer

Få indsigt i klimaforandringernes enorme konsekvenser og hvordan børn og unge drives på flugt fra klimakatastrofer.

Skoletjeneste

Børn på Flugt fra Krig og Konflikt

Lær hvad det vil sige at være et barn, der bliver nødt til at flygte fra sit hjem pga. krig og konflikt.